SERY PODPUSZCZKOWE

Sery z regionu Karpat

Ser podpuszczkowy to rodzaj sera powstającego z niepasteryzowanego mleka krowiego, które ścina się przez dodanie do niego podpuszczki. Kolor, smak, stopień twardości i aromatu to kwestia długości dojrzewania sera podpuszczkowego.

SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z CZARNUSZKĄ

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z PIEPRZEM

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z PAPRYKĄ

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z KMINKIEM

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER OD KWOLKA Z POMIDOREM, CZOSNKIEM I BAZYLIĄ

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - CZARNUSZKA

15.75
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - KOZIERADKA

15.75
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - CZOSNEK NIEDŹWIEDZI

15.75
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - CZOSNEK & PAPRYKA

15.23
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - MIESZANKA "VENUS"

15.75
SERY PODPUSZCZKOWE

SER DOMOWY - POMIDOR, BAZYLIA, CZOSNEK NIEDŹWIEDZI

15.75

Odwiedź nasz profil na instagramie

Zapraszam na zakupy & Karpacką Przygodę

Krzysztof Lonc & Karpacki Zbój

Jesteśmy razem